ads
ads

في الذكرى الثانية لوفاة والدته.. إدوارد يتذكرها بكلمات مؤثرة وصورة

كتب : دينا دهب

تحل الذكرى الثانية على وفاة والدة الفنان إدوارد اليوم الاربعاء 6 فبراير، ولهذا نشر صورة لوالدته الراحلة عبر حسابه بموقع "إنستجرام"، وكتب رسالة مؤثرة: " النهارده الذكري التانية لرحيلك يا امي وحشتيني ومش هتفارق عيني اللحظة اللي كنتي بترفعي عينك للسما وبتدعيلي لان لحد النهاردة انا عايش بدعاكي ليا".

View this post on Instagram

النهارده الذكري التانية لرحيلك يا امي وحشتيني ومش هتفارق عيني اللحظة اللي كنتي بترفعي عينك للسما وبتدعيلي لان لحد النهاردة انا عايش بدعاكي ليا 😔😔😔 A post shared by Edward (@edwardfouad) on Feb 6, 2019 at 12:18am PST

يشار إلى أن الفنان إدوارد انضم مؤخرًا لأسرة مسلسل "علامة إستفهام" مع محمد رجب، كما أنه يواصل تصوير مشاهده في مسلسل ولاد الغلابة مع أحمد السقا ومسلسل حكايتي مع الفنانة ياسمين صبري المقرر مشاركته في موسم دراما رمضان.

إقرأ أيضاً
WhatsApp
Telegram
إقرأ أيضاً