نشرت الفنانة سارة نخلة، عبر صفحتها الشخصية على موقع التواصل الاجتماعى "فيسبوك" منشورا كشفت فيه عن رفعها قضية خلع ضد زوجها الفنان احمد عبد الله محمود.
سارة نخلة وأحمد عبد الله محمود
وقالت سارة نخلة في منشورها الذي نشرته منذ قليل :" بما أنه كان عامًا مليئًا بجلسات لمحكمة الأسرة و غيرها من المحاكم فحبيت ابتدي سنة جديدة بعيدا عن كل دا وكان لازم اخلص بعد مرمطة سنة ونص ... النهاردة عملت قضية خلع وتنازلت عن كل حقوقي الزوجية مقابل حريتي و طلاقي عشان ابقى فاضية لشغلي وحياتي".
وتابعت سارة نخلة حديثها قائلة : "الله تعالى قال تسريح ٌ بإحسان وانا بقالي سنة ونص متمرمطة عشان احصل على التسريح دا ولكن اضطريت للخلع عشان انا خلقت حرّة ومش ممكن حد يستعبدني او يمرمطني و عشان العشرة و العيش و الملح و عشان ما يتقلش عليه مخلوع بعد السنين دي كلها كنت مأجلة الخطوة دي بس سبحانك ربي صبرت كتير بالأدب والاحترام بس خلاص ...هو شخص مؤدب وعلى دماغي من فوق بس الخلع هو الحل النهائي و فداهية حقوقي الزوجية مهما كانت، راح من عمري خمس سنين زواج مش هازعل على فلوس بقا".
وواصلت سارة نخلة في حديثها قائلة:"الف كلمة مخلوع ولا اسمع ان عندي جلسة جديدة وحدة في ٢٠٢٠ في محكمة الأسرة خلاص فرهدت ولو على الفلوس ربنا بيعوض".