ads

المؤلف عمرو محمود ياسين: اليوم آخر حلقات وتقابل حبيب.. وبفكركم المسلسل إسمه وتقابل حبيب مش وتقابل عريس

المتابعين : لو مش ها يتجوزوا غير النهاية بنحظرك

بكرة اخر حلقات وتقابل حبيب، وبفكركم المسلسل اسمه وتقابل حبيب مش وتقابل عريس.
بكرة اخر حلقات وتقابل حبيب، وبفكركم المسلسل اسمه وتقابل حبيب مش وتقابل عريس.

كتب المؤلف عمرو محمود ياسين، على صفحته الشخصية على موقع التواصل الإجتماعي فيسبوك، منشورا يصف بكلمات من التشويق والإثارة أحداث الحلقة الأخيرة 'وتقابل حبيب' التى تذاع اليوم الأحد.

وقال: «انتظروا انقلاب في بيوت أبو العزم.. لكن ياترى الانقلاب ده في مصلحة فارس وليل و لا هيزود الموقف صعوبة.. آخر حلقات وتقابل حبيب، وبفكركم المسلسل اسمه وتقابل حبيب مش وتقابل عريس».

وكانت هناك تعليقات من المتابعين للمسلسل، طلبوا منه أن تكون نهاية المسلسل سعيدة بزواج ليل من فارس أبو العزم. 

بكرة اخر حلقات وتقابل حبيب، وبفكركم المسلسل اسمه وتقابل حبيب مش وتقابل عريس. وبفكركم المسلسل اسمه وتقابل حبيب مش وتقابل عريس. علقت احدى المتابعين ' أم جنة ' و هى بورسعيدية : لازم تفرحنا فى العيد حرام عليك انا من بورسعيد بلد الوالد الله يرحمه محمود ياسين الى ملوش بديل.

و قالت ريم مصطفى، من ساعة إليسا ما قالت في التتر وتفارق حبيب كنت عارفة آخرتها، ما هو كدا بختنا نقابل حبيب لكن في نفس ذات الوقت هنفارقه كنت هتفائل وأنا مش ناقصة.

بكرة اخر حلقات وتقابل حبيب، وبفكركم المسلسل اسمه وتقابل حبيب مش وتقابل عريس. بكرة اخر حلقات وتقابل حبيب، وبفكركم المسلسل اسمه وتقابل حبيب مش وتقابل عريس. و أضافت آخرى، هو انا مش عارفه ليه حضرتك بتستفذ في الناس ،مش انت بردوا اللي كنت بتشركهم من الاول في رأيهم في كل خطوه في المسلسل .

ليه بتزعل دلوقتي لما بيقولولك علي نهايه تبسطهم

ما تفرح الناس يا استاذ عمرو.

بينما علقت شيماء شوفى وقصدك ايه بالكلام الماسخ ده

بص من الاخر كده ليل وفارس هيتجوزو

يعني هيتجوزو، خلص الكلام.

بكرة اخر حلقات وتقابل حبيب، وبفكركم المسلسل اسمه وتقابل حبيب مش وتقابل عريس. بكرة اخر حلقات وتقابل حبيب، وبفكركم المسلسل اسمه وتقابل حبيب مش وتقابل عريس. و علق ايمن عبود، يا استاذنا بكلامك ده انت ذوت خوف المتابعين وشكلك داخل على دور زعل وهتزعل الناس منك الحق غير النهايه لو مش هيتجوزو احنا كلنا بنحظرك .

WhatsApp
Telegram
إقرأ أيضاً