شهدت محافظة الأقصر خلال الساعات الماضية، حزنا كبيرا بين أهالي الأقصر بصفة عامة وإسنا بصفة خاصة، بعد وفاة الشاب أحمد كارليتو، المصور الفوتوغرافي الذي تصدرت مناشدات المواطنين بالدعاء له بالشفاء، السوشيال ميديا خلال الأيام الماضية، وذلك بعد إصابته بجلطتين متتاليتين مما أدى إلى انهيار حالته الصحية التي نتج عنه فقدانه لحياته.
الشاب
وكان أحمد كارليتو من الشباب المجتهدة فى المجتمع المحلي، وله حضور محبوب فى مناسبات الأفراح، والمناسبات الاجتماعيه، كواحد من أبرز المصورين فى المنطقة.
وكان شقيق المتوفى قد نشر أمس عبر صفحته الشخصية على فيس بوك، منشورا يدعوا من خلاله المواطنين بالدعاء لشقيقه بقوله :' أحمد في اكتر وقت محتاج دعواتكم احمد نتيجه اهمال الطب 15 يوم بلف ع مستشفيات محدش راضي يقبل اخويا ولا مستشفي جامعي رضيت تقبلو من الدمرداش وقصر العيني والحسين العباسية وكله محدش عنده ذره رحمه اخويا المخ بتاعه اتوقف بنسبه 55٪ والوعي بقي بونص 2 اخويا ع جهاز الصناعي اخويا كان محتاج اهتمام حبه شاب 23 سنه محدش حس بيه حسبي الله ونعمه الوكيل فيهم، اخويا محتاج كل دعوه دلوقتي وادعوله ربنا يشفيه ويستعيد الوعي بتاعه.