تداول مستخدمو مواقع التواصل الاجتماعي مقطع فيديو لفتاة تروي خلاله، تفاصيل ما قالت إنها تعرضت له من خلافات أسرية، زاعمة أن رفضها الزواج مقابل المال كان سببًا في طردها من منزل أسرتها.
وقالت الفتاة في الفيديو أنا اسمها ندى من الغربية: «أنا واحدة ذنبي إيه غير إني ما قبلتش على نفسي إني أتباع أو أتشري بفلوس السعوديين، ذنبي إيه بردو إني أتكَرَّش من اللي مفروض هما سندي في الدنيا، عشان ما قبلتش أبقى رخيصة لكذا واحد سعودي مقابل 600 ألف من كل واحد.»
وأضافت: «بعد ما سمعت أخواتي كلام أبويا واتفاقاته مع الراجل، أخواتي جم يقولولي إنتِ بيكي وفيكي وعليكي، ومش هقول غير حسبي الله ونعم الوكيل فيهم، وأنا مش مسامحاهم لا دنيا ولا آخرة.»
وتابعت الفتاة، وفق روايتها: «رَمَوني في الشارع بالعباية، وحتى هدومي مرضوش يدهوني، وأبويا كان عاوز يقلعني اللي عليا، ويقولهم: ما تطلعش بتيشيرت حتى.»