ads

ياسمين عز تعليقًا على دعوات حصول المرأة على نصف ثروة الزوج: الفرعون تعب فيها

ياسمين عز
ياسمين عز

علقت الإعلامية ياسمين عز على الدعوات التي تطالب بأن تحصل المرأة على نصف ثروة زوجها في حال الطلاق، قائلة: 'مش كل الرجالة وحشين ومش كل الستات وحشين'.

وأضافت ياسمين عز خلال تقديمها برنامج 'كلام الناس' عبر قناة 'أم بي سي مصر' أنها لا ترى سببًا منطقيًا يجعل المرأة تحصل على نصف ثروة الرجل في حالة الطلاق، مشيرة إلى أن 'هذا الرجل الذي تعب وكافح طوال حياته لبناء ثروته، فكيف يُطلب منه أن يشاركها معكِ، وكأنكِ تحملين عليه زلة أو أوقعته في شيك على بياض'.

وتابعت قائلةً: 'المرأة يجب أن تحصل على حقوقها كاملة بعد الطلاق، ولكنني ضد فكرة حصولها على نصف ثروة طليقها إلا إذا كان لها حق حقيقي في الأموال'.

ومازحت السيدات، قائلة: 'بعد ما قولت للست تاخد نص ثروة جوزها، روحت البيت معرفتش أنام، حسيت إن فيه حاجة ناقصة، فيه راجل بيشتغل ويتعب، فإزاي يا مدام تفكري تاخدي نص ثروته، هذا الفرعون المسكين بعد ما تعب وشقي وعمل شركة وثروة واتحمل، بعد كل ده عايزه تاخدي نص ثروته، فين ستداتك يا مدام، ماسكة عليه ذلة ولا ممضياه على وصل امانة؟، يبقة ازاي يا مدام عايزه تاخدي نص ثروته، انتي كنتي قاعدة بتدلعي بفلوسه ومتعبتيش في حاجة، وبعد ده كله عايزه تاخدي نص ثروته، ده مينفعش هنا يا مدام، ده تعيشيه بره، روحب اتجوزي بره، نو يا مدام مش هينفع'.

WhatsApp
Telegram
إقرأ أيضاً
عاجل
عاجل
بيراميدز يطلب حكام أجانب لمباراته أمام الأهلي في الدوري المصري