روى وليد العجوز، مدير سيزلر تفاصيل جديدة عن واقعة منع فتاة من الصلاة بفرع مول العرب، حيث قال في مقطع فيديو له عبر حسابه بموقع التواصل الاجتماعي فيسبوك: 'هي صممت تصلي في الفرع وزميلي منعها وأنا تدخلت لحل الموقف ووجهتا لمصلى المول ورفضت تصلي به'.
وقال وليد العجوز، مدير سيزلر، عن واقعة منع فتاة من الصلاة بفرع مول العرب، كل كلمة بقولها في مقابل ليها فيديوهات من أول دخول البنت وأصحابها الفرع لحد خروجهم، لما حد بيجي يسأل على مكان للصلاة بنوجه لمصلى المول، والموقف بدأ مع مدير زميل ليا، والست كانت عايزة تصلي جنب مطبخ الفرع وقالها مينفعش.
وتابع مدير فرع سيزلر، السيدة مهمتش بكلام زميلي وتدخلت، قولت لها مش هينفع الصلاة هنا، وشاورت لها وقولت لها المصلى بتاعت المول على بُعد 50 متر، مهتمتش بكلامي ورفعت إيديها وكبرت وبدأت تصلي، وخلصت صلاة وبدأت تزعق فيا وسط المكان، وكانت السبب في قطع عيشي وهي سعيدة باللي حصلي.